sâmbătă, 6 aprilie 2013

CUM SA: dai SMS GRATUIT !

Image and video hosting by TinyPic
Ei bine , articolul este despre cum sa dai sms gratuit de un calculator conectat la internet pe un telefon mobil.
Acest lucru este foarte usor de facut , doar printr-o simpla apasare de click.
Sms-ul Gratuit este disponibil pe mai multe situri romanesti , cum ar fi :
YouSMS.ro
YouSMS este un site cu un algoritm de utilizare foarte simplu , fara reclame , ce trimite mesaje pe Vodafone , Cosmote si Orange instantaneu , nu necesita creare de cont , pur si simplu trebuie completat numarul de telefon al destinatarului si mesajul pe care vrei sa il trimiti. 
MesajGratuit.ro
MesajGratuit.ro iti pune la dispozitie doar 3 SMS gratuite per zi , daca nu ai inca un cont . Daca vrei mai multe mesaje gratuite , va trebui sa iti faci un cont la ei pe site , adica aici .
Oye.ro
Oye.ro iti pune la dispozitie  SMS-uri nelimitate  insa te obliga , ca inainte de trimiterea mesajului , sa introduci un anume cod captcha . Acest site este foarte laudat de catre utilizatorii acestuia. Din cate se pare , nu va trebui sa iti faci cont pentru a beneficia de un numar mai mare de SMS-uri.
3SMS.ro
Ca si primul site prezentat mai sus , si acesta trimite un numar strict de SMS-uri , intainte sa iti activezi contul platit . Acest cont platit consta in creearea unui simplu account in care sa adaugi cu ajutorul cardului bancar sau prin intermediul serviciul de plati online , Paypal niste anumite "SMS CREDITE" .
Sms-Gratuite.ro
Acesta iti ofera posibilitatea sa comunici prin  mesaje scrise , de pe calculator pe telefonul mobil , ieftin si usor . Acest site are la dispozitie mai multe pachete , mai exact , 8 la numar (vezi aici pagina cu oferte) . Este valabil in Orange , Vodafone si Cosmote , dar si International.
Free-Sms.ro
De la free-sms.ro ai la dispozitie 10 sms-uri / zi Gratuite . De asemenea , ca si la celelalte situri prezentate , situl isi ataseaza adresa web in mesaj . De exemplu :
Trimiti la "1234567890" , mesajul "Salut" , Numarul "1234567890" va primi mesajul "free-sms.ro: salut".
E-FreeSms.com
Iti permite sa expediezi national si internationat , gratuit , sms-uri nelimitate.

4 comentarii:

  1. Eu trimit de pe yousms.ro nu au reclama, e mai user friendly.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi pentru lista! E-freesms.com merge foarte bine. Mesajele ajung instant! Tare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca am putut sa iti fiu de folos . Spor la ''SMS'uit''

      Ștergere